Someone Is In Heaven


Kaikilla meillä on rakkaita Taivaassa. Siksi meillä on myös kotona pala taivasta...Kuka teillä on keittiön kuningatar?Kokovaihtoehdot:
  • Koko 1: 32x28 cm     17,90 €

  • Koko 2: 54x48 cm     28,90 €

  • Koko 3: 65x57 cm     34,90 €
Saatavuus: Varastossa

17,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
4/5

kaunis
olisi pitänyt vaan tilata tuo lastakin =), hieman teksti jäi kalvoon vaikka miten tasoittelin käsin. Yksin en tekstiä saanut laitettua seinään, hieman kinkkiseen paikkaan teksti tuli... varmasti tilaan teiltä uudelleen =)...

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 11.8.2017

5/5

hieno tarra

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 7.11.2016

5/5

Kaunis ja koskettava tarra
Tämä oli juuri sellainen, mitä ajattelinkin. Koskettava teksti, millä on itselle suuri merkitys. Ajattelin tilata näitä myös jouluksi, ja antaa läheisille lahjaksi. Oli aivan samanlainen kuin kuvassa, laatu oli erinomaista.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 4.11.2016

5/5

Kaunis sisustustarra, joka on juuri niin ihana ja upea kuin kuva antaa ymmärtää.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.10.2014

5/5

IHANA!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 29.9.2014

5/5

Täydellinen
Juuri sellainen mistä olinki haaveillut. IHANA sisustustarra!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 8.3.2014 (Lähetetty 29.9.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi