Muumipappa

Muumipapan sanomassa piilee elämän yksinkertainen viisaus. Maailmasta löytyy paljon ihmeellisiä asioita, pitää vain olla valmis ottamaan niitä vastaan!


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 57x27 cm     22,90 €

  • Koko 2: 91x43 cm     36,90 €

  • Koko 3: 114x54 cm   45,90 €


Saatavuus: Varastossa

22,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

10
Kiinnitys helppoa kun vain ensin malttoi hyvin painella kirjaimet siirrettävään muoviin. Kaunis seinallä. Hyvin sai laitettua suoraan kun koko teksti oli yhtenäisenä. Suosittelen.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 8.9.2016

5/5

5 tähteä
Erittäin helppo kiinnittää seinään, itse voi tarvittaessa leikata ja muokata. Hyvin kiinnttyvää ja seinässä pysyvää materiaalia. Kaunis seinässä.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 30.3.2015

4/5

Kiinnittäminen vaatii huolellisuutta mutta lopputulos palkitsee!
Toimitus nopea ja tarra oli pakattu hyvin, kyseessä keskikokoinen tarra. Kiinnittäminen sujui, kunhan malttoi tehdä sen kirjan kerrallaan. Kirjaimet meinasivat jäädä kiinni siirtokalvoon, mutta lopputulos on siisti ja aivan ihana! Tällaisen isomman tarran kiinnittämisessä on hyvä olla apuri ainakin alussa. Suosittelen todella!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 9.2.2015

5/5

Aivan ihana, suosittelen kaikille!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 9.1.2015

3/5

Hankala kiinnittää
Tarran ulkonäkö vastasi odotuksiani, mutta sen kiinnittäminen oli hankalaa. Vaikka tein kiinnityksen ohjeiden mukaan, ja katsoin videot, ym. niin jokainen kirjain piti yksitellen kiinnittää, ja meinasivat väkisin jäädä kiinni siirtokalvoon.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 23.10.2014

4/5

Hieman hankkala, mutta kaunis!
Nopea toimitus.
Kiinnittäminen vaati todellista huolellisuutta ja tovin aikaa. Lopputulos on kuitenkin aivan ihana.
Suosittelen.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 5.10.2014

5/5

vastasi odotuksia, ystäväni, jolle ostin tarran lahjaksi, on varsin tyytyväinen!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 1.10.2014

4/5

Hieman hankala kiinnittää
Tarra vastasi ulkonäöltään täysin odotuksiani, mutta sen kiinnitys vaati hermoja.. Jokainen kirjain piti irroittaa varoen ja kiinnittää kunnolla käyden yksitellen läpi kaikki koukerot ja kulmat yms..

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 21.9.2014

4/5

kiitettävä
maksaminen helppo ,nopeasti toimitettu
hyvin pakattuna suoraan kotiin.
kiinnittäminen melko helppo . Tulos ihana

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 3.9.2014

4/5

Helppo laittaa ja siisti lopputulos
Nopea vastaus tiedusteluun tuotteesta. Seuraavana päivänä oli jo postissa,koska ei mahtunut postilaatikkoon. Tarra oli rullalla ja muutaman ilmakuplan kanssa oli hieman haastetta,mutta hyvin otti kuitenkin kiinni vanhaan ikkunaan. Tuli oikein hieno taulu ja saajakin tykkäsi kovasti.


käyttäjältä Anonyymi päiväys: 22.8.2014

5/5

Huokea ja helppo asentaa ja kaunis!
Muumipapan mietelause tuli todella nopeasti. Koko prosessi tilauksesta tuotteen kiinnittämiseen kesti vain pari päivää. Vaikka seinäpinta oli epätasainen, jäi tarra kuitenkin hyvin kiinni ja kun huolellisesti luottokortin kanssa irrotteli taustamuovin niin lopputulos oli priima. Suosittelen!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 2.7.2014 (Lähetetty 29.9.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi