Marilyn Monroe

Tämän ryhmän isot sisutustarrat ovat erittäin tyylikkäitä seinällä ja luovat arvokkaan tunnelman!

Marilyn Monroe syntyi 1. kesäkuuta 1926 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Kasteessa hän sai nimekseen Norma Jean Baker, mutta otti taiteilijanimekseen Marilyn Monroe ja virallisti sen oikeaksi nimekseen 1956. Marilyn Monroe on vielä tänäkin päivänä monille eräs suurimmista seksisymboleista. Vuonna 1999 American Film Institute listasi hänet kaikkien aikojen 6. parhaaksi naisnäyttelijäksi.

Kokovaihtoehdot:

  • Koko 1: 81x28 cm      28,90 €
  • Koko 2: 109x38 cm    38,90 €
  • Koko 3: 154x54 cm    55,90 €


Varastossa
SKU
IH10
28,90 €

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!