Maailmankartta

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvilla voi piristää sisustustaan helposti ja edullisesti. Useista värivaihtoehdoista voit valita sopivan oman kotisi sisustuksen mukaan.


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 85x39 cm      32,90 €

  • Koko 2: 106x49 cm    39,90 €

  • Koko 3: 124x57 cm    49,90 €Ilmainen toimitus!
Saatavuus: Varastossa

32,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
3/5

Asennukseen tarvitsee kahdet kädet!
Tarran toimitus oli nopeaa.
Asennus seinälle oli haastavaa, tarra ei mainannut irrota millään asennustarrasta, moneen kertaan piti peruuttaa, varsinkin saarten kohdalla. Muutamia saaria heti äkkiseltään puuttui maailmankartalta kokonaan.
Kunhan saatiin seinään taisteltua kiinni, on kyllä pysynyt (nyt jo reilun viikon) ;)


käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.7.2017

työläs oli asentaa
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 12.4.2017

4/5

Hyvännäköinen!
Toimitus oli nopea ja tarra oli sennäköinen kuin verkkosivuilla luvattiin. Kiinnittäminen oli kolmella hengelläkin hyvin haasteellista. Löytämäni blogikirjoitus ja designtarrat.fi-sivuilta löytyvä video auttoivat asennuksessa. Olisi hienoa, jos tästä nimenomaisesta tarrasta olisi erikseen oma video, jossa näytetään tämän kiinnittäminen. Joitakin kuplia jäi, mutta tarra tuntuu pysyvän seinässä hyvin.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 24.1.2017

5/5

Todella näyttävä
Vaatii ehdottomasti kaksi käsiparia kiinnitykseen, mutta itse kiinnittäminen oli todella helppoa. Tarra on yllättävän anteeksiantava, jos joku kohta jäi kiinni päällitarraan, oli helppo peruuttaa takaisin ja korjata tilanne. Mukana tulleet ohjeet olivat todella selkeät ja iso kiitos testitarroista, joilla oli helppo harjoitella.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 17.1.2017

5/5

Erinomainen
Sopii todella hyvin 7-vuotiaan pojan huoneeseen, samalla tulee opittua maita. Vaatii kaksi kiinnittämiseen.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 24.10.2015

5/5

Erinomainen!
Ihana sisustuselementti kotiimme! Mahtava vaihtoehto koteihin, joiden seinille ei saa laittaa tauluja/hyllyjä. Rakastuin!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 18.10.2015

5/5

Nappivalinta!
Todella hieno kultaisena! Olohuoneen pitkään tyhjänä ollut seinä on nyt upea! Kiinnittäminen oli yllättävänkin helppoa suuren kuvapinta-alan ja ohjeiden ansiosta.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 22.2.2015

5/5

rakastuin!
suurimmassa koossa sohvan yläpuolella olohuoneessa ja näyttää aivan mahtavalta. kolme meitä oli kiinnittämässä ja hyvin onnistui. :)

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 3.11.2013

4/5

Hieno!
Musta karttasilhuetti suurimmassa koossaan näyttää upealta seinällä. Vaati kaksi käsiparia kiinnittämiseen, mutta hyvin onnistui. Muutama pieni saari taisi hieman vaihtaa paikkaa, mutta sitä ei kukaan huomaa ;)

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 19.3.2013 (Lähetetty 1.10.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi