Love Story

Maailmassa on monta rakkaustarinaa...Mutta kenen niistä on se kaikkein paras?


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 55x25 cm     19,90 €

  • Koko 2: 82x37 cm     29,90 €

  • Koko 3: 118x53 cm   39,90 €
Saatavuus: Varastossa

19,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

Kaunis
Todella kaunis lopputulos, pysyy hyvin myös lasikuitutapetissa. Suuren tarran asentamiseen kannattaa pyytää kaveri avuksi, niin asennus sujuu kätevästi :)

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 13.10.2015

5/5

Ennakkoajatuksia parempi
Kaunis, tosi helppo asentaa. Tilasin kokoa 2 ja kiinnitin maalatulle kohokuviotapetille, pysyy hyvin. Ohjevideo on erittäin hyvä, samoin mukana tullut ohje. Asentamisessa ei ollut mitään pulmaa näillä ohjeilla.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 3.9.2015

5/5

Aivan ihana <3

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 5.3.2015 (Lähetetty 29.9.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi