Linnut langoilla

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvilla voi piristää sisustustaan helposti ja edullisesti. Useista värivaihtoehdoista voit valita sopivan oman kotisi sisustuksen mukaan.


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 100x19 cm     24,90 €

  • Koko 2: 124x24 cm     34,90 €

  • Koko 3: 150x29 cm     44,90 €

Saatavuus: Varastossa

24,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

Nätti, helppo kiinnittää, pysyy hyvin.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 14.9.2017

5/5

Täytti odotukset
Katsoin asennusvideon, minkä jälkeen kiinnittäminen onnistui loistavasti. Toimitus tosi nopeaa. Voin suositella.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.1.2017

5/5

Tuote täytti kaikki odotuksemme.
Tuotteen mukana tullut asennusohje antoi hyvät perusteet onnistuneelle kiinittämiselle, vaikka asennusvideota ei oltukaan katsottu. Ohjetta noudattamalla asennus onnistui neljällä kädellä hyvin. Vaatii huolellisuutta ja kärsivällisyyttä, jotta pienienkin osien kiinnittäminen onnistuu täydellisesti.Tuote kiinnitettiin vanhaan ikkunalasiin, johon se on kooltaan kuin sitä varten tehty. Lopputulokseen olemme hyvin tyytyväisiä.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 14.8.2016

5/5

Tuote vastasi täysin luvattua.
Toimitus oli todella nopeaa, pääsi oikein tilaajan yllättämään. Tuote oli sitä mitä luvattiin ja asennus onnistui helposti, suosittelelen.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 21.1.2015

4/5

Kiitos todella nopeasta toimituksesta. Tuote vastasi odotuksia. Ainoastaan kiinnityksen kanssa vähän ongelmia, koska kiinnitysvaiheessa osa tuotteesta oli jo seinässä kiinni, mutta osa katkesi kesken kiinnityksen ja se piti asentaa jälkikätten. Loppu hyvin kaikki hyvin.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 29.12.2014

4/5

Helppo asentaa ja tuote oli kuvan mukainen.
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 22.4.2014

5/5

Oli juuri sitä mitä pitikin

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 10.3.2014 (Lähetetty 1.10.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi