Family Love

Elä elämääsi perheesi ehdoilla, niin sen antama rakkaus ei koskaan lopu.


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 56x28 cm     19,90 €

  • Koko 2: 82x41 cm     29,90 €

  • Koko 3: 108x54 cm   39,90 €

Saatavuus: Varastossa

19,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

Vastasi odotuksiani täysin. Tarra laitettiin makuuhuoneen päätyseinään kelonharmaan laminaatin päälle.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 1.4.2016

5/5

Kiinnitin tarran peiliin ja se on aivan ihana! Peili tuo siihen upeasti 3D vaikutelman. Sopii todella hyvin sisustukseen ja on tekstiltään sellainen, mikä sopii perheen kotiin. Helppo kiinnittää kun laittaa tarran kahteen eri osaan, iso ja pieni teksti erikseen kiinnitettynä. Tarran normaali koko on hyvän kokoinen ja sopii moneen eri paikkaan.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 16.3.2015

5/5

Kaunis ja helppo asentaa
Vastasi täysin odotuksia. Nopea toimitus!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 13.3.2015

5/5

Loisto ostos!
Helppo kiinnittää. Teksti pääsi perheen valokuvien ympäröimänä seinälle. Kaunis yksityiskohta kotiimme <3

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 3.11.2014

5/5

Kaunis ja juuri sopiva kotiini

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 2.9.2013 (Lähetetty 29.9.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi