Dance in the Rain

Älä anna elämäsi mennä ohi ilman että opettelisit tanssimaan sateessa!


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 55x35 cm     24,90 € 

  • Koko 2: 69x45 cm     32,90 €

  • Koko 3: 86x56 cm     39,90 €

Saatavuus: Varastossa

24,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

Suosittelen
Nopea toimitus ja helppo asentaa ohjeiden mukaan.Kaunis teksti ja laadukas tuote.Suosittelen ehdottomasti!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.5.2017

4/5

Sopivan kokoinen teksti makuuhuoneen isolle seinälle

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 14.8.2014

5/5

Suosittelen ehdottomasti!
Tuote tuli jälleen nopeasti tilauksesta ja siistissä paketissa.Asennus oli helppo kun noudatti ohjeita jotka tulivat pakkauksen mukana. Huolellisella luottokortin - tai muun litteän ja sopivan teräväreunaisen lastan käytöllä sain helposti ilmakuplat pois. Iin pisteitä ja muita koukeroita piti seinään laittovaiheessa useampaan kertaan tasoitella jotta tarttuivat mutta kaikenkaikkiaan jälki oli priimaa ja tulos juuri sellainen kuin halusinkin.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 2.7.2014

3/5

Kaunis ja edullinen, hieman haasteellinen asentaa
Asennus oli sangen haasteellinen. Ohjeiden mukaan poistimme ilmakuplat ja lastasimme taustan kuten neuvottiin kirjainten tarttumiseksi kalvoon. Näin ei suurimman osan osalta kuitenkaan käynyt vaan seinään siirrettäessä piti olla tarkkana ettei jäänyt kirjaimia pois.
Kun saimme tekstin seinään kalvoineen niin sitten kalvon poistaminen olikin toinen haaste, vaikka kuinka teräväreunaisesti pyrki vetämään kalvoa pois jäi osa kirjaimista sitten kalvoon kiinni..niitä piti"hangata" yksitellen jotta saimme tuotteen hyvin seinään. MUTTA tämä oli vaivansa arvoista, teksti ja ulkonäkö on näyttävä ja olemme tyytyväisiä :).

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 8.1.2014 (Lähetetty 29.9.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi