Audrey sitaatti

Audrey Hepburnin kuuluisa sitaatti. Tärkeintä on olla onnellinen!


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 57x16 cm     16,90 €

  • Koko 2: 80x22 cm     24,90 €

  • Koko 3: 103x28 cm   31,90 €

Saatavuus: Varastossa

16,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

Ihana ja laadukas
Tosi laadukas ja ihana. Klassinen sitaatti, joka sopii hyvin eri tiloihin/huoneisiin. Itse ostin tämän, mutta tulin valineeksi liian pienen, joten kauppasin sen kaverille ja tilaan uuden ja isomman sisustustarran kuvan kera. Tosi nopea toimitus ja maksu onnistuu hyvin mukana tulevalla laskulla. Helppo asentaa.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 3.11.2016

5/5

Hyvä laatuinen, ihana!
Ostin isoimman koon harmaana ja se on aivan ihana! Tarran reunat eivät näy ollenkaan, näyttää kuin maalatulta seinään. Todella laadukas myös :)

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 29.10.2014

5/5

Kymmenen pistettä!
Ihana, vastasi odotuksia ehdottomasti. Helppo kiinnittää ja kaunis ynnä siisti lopputulos. Kaunis sisustuksellinen yksityiskohta. Tilaus ja maksukuviot vaivatonta ja näpsäkkää. Toimitus nopea.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 25.10.2014

5/5

Kaunis ja odotusten mukainen
Juuri sellainen, miltä se nettikaupan sivustolla näyttääkin. Asennus on tehtävä tosi huolellisesti ja ajan kanssa. Onnistui :)
Olen tosi tyytyväinen!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 15.11.2013

5/5

i'm happy!
keittiön ruokapöydän yläpuolelle pienimmässä koossa ja hyvin toimii. seinään ei ensin meinannut kiinnittyä mutta pienella ja vähän isommallakin hinkkaamisella pysyy nyt hyvin :) suosittelen!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 3.11.2013

4/5

Ihana
Todella kaunis! Olen erittäin tyytyväinen, sopii kuin nakutettu makuuhuoneen seinään sängyn yläpuolelle. Hyvin on pysynyt seinässä, kunhan vain sai laitettua kiinni. Kiinnitys oli suht hidasta johtuen useista kirjaimista ja muista pienistä yksityiskohdista.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 21.10.2013
(Lähetetty 29.9.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi