Toimitusehdot

Tilaukset toimitetaan asiakkaalle Postin välityksellä. Normaali toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää.  

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan pakattuna postitse. Saat lähetyksestä saapumisiloituksen, kun lähetys on noudettavissa postista.

Jos tuotetta ei ole haettu postista ja tuote palautuu takaisin myyjälle, asiakas halutessaan tuotteen itselleen on velvollinen maksamaan postituksesta aiheutuneet lisäkulut 13 euroa.

Palautusoikeus

Sisustustarrat tehdään aina tilauksen perusteella, ja siksi tilaus on sitova. Mikäli tuote on viallinen, asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Tarkasta noudettaessa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, on asiakkaan tehtävä vahinkoilmoitus viipymättä postikonttoriin ja otettava yhteys myyjään uuden tuotteen toimittamisesta sopimiseksi.  Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia.  

Tilaustuotteet otetaan palautuksina vastaan ainoastaan, mikäli niissä on valmistusvirhe. Rajallisen asennusajan vuoksi tarrat tehdään aina tilauksen jälkeen eikä niitä voi uudelleen myydä. Reklamaatioaika on 14 päivää tuotteen noudosta. Mahdollisista palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen.

Jos tuotetta ei ole haettu postista ja tuote palautuu takaisin myyjälle, asiakas halutessaan tuotteen itselleen on velvollinen maksamaan kaikki postituksesta aiheutuneet lisäkulut, yhteensä 13 euroa. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan ostaja on velvollinen maksamaan tilaamansa tuotteen. Jos tilaaja ei ole saanut saapumisilmoitusta lähetyksestä, tulee hänen ottaa yhteyttä Itellaan.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!