Michael Jackson

Tämän ryhmän isot sisutustarrat ovat erittäin tyylikkäitä seinällä ja luovat arvokkaan tunnelman!

Popin Kuningas Michael Jackson syntyi 29. elokuuta 1958 ja menehtyi kotonaan Neverlandissa 25. kesäkuuta 2009 epäselvissä olosuhteissa. Michael Jackson on Guinnesin Ennätysten kirjan mukaan maailman kaikkien aikojen menestynein esiintyjä. Hän ehti toimia musiikin, tanssin ja muodin parissa yli neljä vuosikymmentä, joka teki hänetä maailmanlaajuisesti tunnetun populaarikulttuurin hahmon.

Kokovaihtoehdot:

  • Koko 1: 70x34 cm      27,90 €
  • Koko 2: 80x42 cm      34,90 €
  • Koko 3: 103x55 cm    41,90 €


Varastossa
SKU
IH11
27,90 €

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!