Eiffelin torni

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvilla voi piristää sisustustaan helposti ja edullisesti. Useista värivaihtoehdoista voit valita sopivan oman kotisi sisustuksen mukaan.


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 38x67 cm     23,90 €

  • Koko 2: 43x87 cm     31,90 €

  • Koko 3: 57x116 cm   47,90 €

Saatavuus: Varastossa

23,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

mahtava kuva
siirtotarralla siirtäminen helppoa

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 30.12.2015

5/5

Oli sellainen kuin oletinkin sen olevan. Aika vaikea tosin kiinnittää, suoraan varsinkaan.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 25.2.2015

3/5

tyydyttävä
Olin arvioinut koon väärin. Oletin sen olevan paljon isompi.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 10.4.2014

3/5

Hyvä
Jos meitä ei olisi ollut kahta henkilöä sitä laittamassa seinälle, se ei olisi onnistunut. silti tuli yksi katkeama juuri noiden ohuiden osien kohdalla.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 6.2.2014

4/5

suhteellisen haasteellinen kiinnittää
Tällaisen kuvan, jossa on paljon ohuita, pitkiä osia, kuten Eiffelissä saaminen yhtenä kappaleena seinälle on varsin vaikeaa. Voisiko ajatella, että ohuet osat olisivat jo valmiiksi eri tarraarkilla, josta asiakas voisi ne irroittaa ja liittää pääkuvaan.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 17.4.2013 (Lähetetty 1.10.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi