Bon Appétit

Bon Appétit, Hyvää ruokahalua!


Hyvä ruoka saa aina paremmalle mielelle. Toivota vieraillesi hyvää ruokahalua ja nauttikaa yhdessä elämästänne.


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 56x14 cm          19,90 €

  • Koko 2: 75x19 cm          24,90 €

  • Koko 3: 111x28 cm         29,90 €

Saatavuus: Varastossa

19,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
5/5

Viiden tähden viimeistelijä keittiöön
Keittiöremontin moderni viimeistely, suosittelen valkoiseen laattaan, skandinaavisen pelkistettyyn keittiöön!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 16.6.2017

5/5

Hyvänlaatuinen
Hyvänlaatuinen, vastasi odotuksia. Kiinnitysohjeen mukaan oli helppo laittaa paikoilleen ja hyvin tarttui yläkaapin sokkelilevyyn.Voimaa sai käyttää paljon, jotta tarran sai kiinnittymään siirtokalvoon.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 14.1.2017

5/5

Todella hyvänlaatuinen, tarttui helposti seinään

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 4.9.2013 (Lähetetty 1.10.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi