Audrey Hepburn


Tämän ryhmän isot sisutustarrat ovat erittäin tyylikkäitä seinällä ja luovat arvokkaan tunnelman!


Audrey Hepburn  syntyi 4. toukokuuta 1929. Hänet tunnettiin hillittynä näyttelijänä, ja hänestä muodostui oman aikansa tyyli-ikoni. American Film Institute nimesi Audrey Hepburnin vuonna 1999 vuosisadan kolmanneksi merkittävimmäksi naisnäyttelijäksi


Kokovaihtoehdot:  • Koko 1: 78x38 cm     32,90 €

  • Koko 2: 99x48 cm     41,90 €

  • Koko 3: 118x57 cm   46,90 €Ilmainen toimitus!

Saatavuus: Varastossa

32,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sisustustarroilla voit helposti luoda kotiisi uuden tyylin ja tunnelman!

Tuotteissamme käytetään ainoastaan parhaita, juuri sisustuskäyttöön tarkoitettuja mattapintaisia tarramateriaaleja. Tarrat ovat tarkoitettuja sisäkäyttöön ja niiden pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Tarroja voi kiinnittää myös oviin, ikkunoihin, peileihin...vain mielikuvitus on rajana! Lähes kaikista tarroista löytyy useampia koko- ja värivaihtoehtoja.

Käsintehdyt sisustustarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia ja virheettömiä. Tarrat ovat päällystetty läpinäkyvällä siirtokalvolla ja ne ovat helppoja kiinnittää. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. 

Sisustustarrat ovat hyvin ohutta materiaalia ja ne näyttävät lähes seinään maalatuilta. Tarrat ovat muotoonleikattuja, joka tarkoittaa, että tarroissa ei ole mitään reunuksia.

Laadukkaan siirtokalvon kiinnityspinta on erittäin heikkoliimaista, joka helpottaa selvästi asennusta. Tarran valmistuksen jälkeen siirtokalvon liima alkaa kuitenkin kuivua, ja on kiinnitettävissä noin kuukauden ajan valmistuksesta. Itse tarra oikein asennettuna pysyy kiinnitettävässä pinnassa vuosia. Älä siis tilaa tarraa myöhempää käyttöä varten, vaan tee tilaus vasta sitten, kun kiinnitys on ajankohtainen.

Asennukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Varsinkin isoissa koissa kannatta pyytää myös toinen avuksi. Sivuillamme myytävä kiinnityslasta helpottaa huomattavasti asennusta ja sitä suositellaan kaikille suuremmille tarroille.

Tee kodistasi sisustustarrojen avulla persoonallinen ja juuri itsesi näköinen!

 

Arvostelut

Vanhasta kaupastaReview by Siirretty
4/5

Tyylikäs
Luo todella tyylikkään vaikutelman sisustukseen. Iso miinus siitä, että tekstiä on paljon ja pikkukikkura kaunokirjaimet jäivät kiinni sekä suojamuoviin, että asennusmuoviin. Asennukseen meni kolme tuntia, vaikka kuin teki ohjeiden mukaan. Toinen ostamani iso seinätarra oli ihan toista luokkaa asentaa. Mutta oli vaivan väärtti.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 2.9.2017

5/5

ihana

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.9.2016

5/5

erinomainen
Olen ostanut seinätarroja vähän sieltä sun täältä, niihin verrattuna tämän tarran laatu oli erinomainen. Ohjeita noudattaen (jotka olivat hyvät) tarraosat irtosivat tarkalleen siitä mistä pitikin. Hyvin onnistui yksinkin laittaa seinälle. Olen erittäin tyytyväinen :) (niin..ja toimitus oli nopea)

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 20.8.2016

5/5

Ostin keskikokoisen tarran. Oli aika suuri mutta tosi helppo kiinnittää. Kahden ihmisen kädet kuitenkin tarvittiin tarran suuren koon vuoksi
atkoa edelliseen...Loppu tulos upea

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 3.4.2016

5/5

Helpohko kiinnittää väri hyvä ja loppu

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 7.11.2015

5/5

Isoin koko sopii hyvin ison sohvan taakse. Olen todella tyytyväinen ostokseeni.
Tarran kiinnitys sujui yllättävän helposti. Kiinnitykseen on hyvä olla kaksi käsiparia.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 12.8.2015

5/5

Todella helppo asentaa hyvien ohjeiden avulla. Tuote vastasi täysin odotuksiani, on oikein näyttävä valkoisella seinällä.

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.10.2014

4/5

Näyttää hienolta!

käyttäjältä Anonyymi päiväys: 22.7.2014 (Lähetetty 2.10.2017)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvioita. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy asiakkaaksi